Huur en verhuur vastgoed

Voor iedere onderneming is huisvesting een zeer belangrijk vraagstuk. De toekomst is ongewis en toch wordt van u verwacht dat u met uw huisvestingsplannen een keuze maakt voor vele jaren.

In de autobranche is er momenteel een duidelijke verandering op het gebied van huisvesting. Aan de ene kant vind er schaalvergroting plaats, aan de andere kant is de verwachting dat het aantal verkooppunten drastisch zal afnemen. Daarentegen is er juist weer meer vraag naar technische steunpunten op goed bereikbare locaties.

Specifieke vraag en aanbod

Vanwege de duidelijk veranderende trend op het gebied van vraag en aanbod heeft AdvimaxX specialisten in huis die u begeleiden bij het vinden van de juiste panden op de juiste locaties. Als enige partij in Nederland zijn wij volledig gericht op automotive huisvesting! Samen met u brengt AdvimaxX graag de eisen en wensen in kaart en gaat vervolgens direct op zoek naar uw toekomstige pand(en).

Begeleiding huur en verhuur

Over het algemeen zijn makelaars gericht op de totale markt van (ver)huurders, hierdoor wordt veelal met hagel geschoten. De specialisctische aanpak van AdvimaxX zorgt ervoor dat verhuurders van automotive gelieerde panden directe toegang krijgen tot een breed netwerk van potenti?le garagisten/dealerbedrijven.

Nieuwsgierig naar onze aanpak, reageer dan snel en neem contact op met AdvimaxX!